language

Upišite traženi pojam

Cotrugli Business Museum

Buzinski prilaz 10

Iako biznis kao ljudska aktivnost postoji najmanje 5 tisuća godina, sve donedavno nije postojao niti jedan muzej biznisa u svijetu koji na globalnoj razini prikazuje njegov razvoj u predindustrijskom društvu.

Muzej, koji se nalazi unutar poslovnog centra COTRUGLI poslovne škole, u svoju realizaciju uključio je niz stručnjaka iz područja relevantnih za ovu temu.

U nastojanju da što vjerodostojnije prikaže evoluciju biznisa, COTRUGLI muzej biznisa prvi je muzej koji na jednome mjestu objedinjuje povijest, kulturu, tehnologiju i poduzetništvo.

S brojnim eksponatima, poslovnim pričama i digitalnim biografijama, Muzej je zamišljen kao referentna točka za sve one koji žele saznati više o nastanku i razvoju biznisa u posljednjih 5 tisućljeća.

Razgledavanjem muzejskog postava, posjetitelji će se pobliže upoznati ne samo sa stručnim ekonomskim temama poput nastanka i razvoja različitih grana poduzetništva, financijskih praksi ili poslovne etike, već će i spoznati u kojoj je mjeri biznis doprinio razvoju civilizacije ─ putem stvaranja novih ideja, poticanjem tehničkih inovacija te kulturnog razvoja kroz brojne filantropske aktivnosti imućnih poduzetnika.

Idealan spoj edukacije i razonode, COTRUGLI poslovni muzej nudi posve originalnu i intrigantnu interpretaciju prošlosti u kojoj je biznis predstavljen kao pokretačka snaga povijesti!