20. Tjedan restorana: Započnite gastronomsko istraživanje!
Kušati gastronomsku ponudu neke zemlje i grada jedan je od provjerenih i privlačnih načina da ih se upozna. U Zagrebu je to tijekom 20. Tjedna restorana, uz izabrane jelovnike i promotivne cijene, svakako još privlačnije.
Zagrebački restorani od 13. do 22. ožujka za svoje goste pripremaju posebnu gastronomsku ponudu. U tom se razdoblju, naime, održava 20. Tjedan restorana tijekom kojega će svi koji su uključeni u ovu manifestaciju njihovu ponudu kušati po promotivnim cijenama, znatno nižim od uobičajenih.
Tako će u odabranim zagrebačkim restoranima tri slijeda za ručak trebati platiti 100 kuna po osobi, dok će cijena večere iznositi do 125 kuna.
Zagreb se može pohvaliti bogatom gastronomskom ponudom, podjednako privlačnom kad se radi o domaćim, lokalnim specijalitetima kao i o internacionalnoj kuhinji. Gastronomska je scena u glavnom gradu Hrvatske svakim danom sve bogatija pa će i Tjedan restorana, koji se svake godine održava u ožujku i listopadu, biti prilika da se ona upozna.