language

Upišite traženi pojam

Na objed visoko na nebu

Ako želite otići na objed visoko na nebu gdje ćete sjediti za stolom dok vam noge vise na povjetarcu rezervirajte na vrijeme svoje mjesto na Dinner in the Sky, jer taj se nesvakidašnji događaj od 11. do 15. lipnja održava u Zagrebu.

Želite li običan obrok pretvoriti u jedinstven doživljaj, sjedeći za stolom sa 22 ljudi na visini od 50 metara iznad tla rezervirajte na vrijeme svoje mjesto na Dinner in the Sky. Ovaj nesvakidašnji događaj kraj Hotela The Westin trajat će od 11. do 15. lipnja, pa ako želite svoje voljene, prijatelje ili poslovne partnere povesti na večeru na kojoj ćete sjediti za stolom dok vam noge vise na povjetarcu ovo je prilika da im je i priuštite.

Na tom posebnom večernjem događanju s izvrsnom gastro ponudom goste će posluživati i s njima podijeliti razna iskustva o jelovniku Tomislav Hruban, izvršni šef kuhinje The Westin Zagreb hotela i jedan od najboljih kuharskih majstora u Hrvatskoj i regiji. A za spravljanje koktela bit će zadužen koktel-majstor i vrsni barmen Tomislav Surla, koji svojim umijećem oduševljava brojne goste toga hotela i tajne svoga posla prenosi i na druge zaposlenike putem raznih edukacija i treninga. Naime, svako od ovih događanja, osim gostiju koji sjede za stolom koje tim stručnjaka podiže na visinu od 50 metara, prate i tri člana osoblja – kuhar, konobar i zabavljač, a posjetitelji mogu birati između pet paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događanja. Rezervacije se mogu obaviti na adresi www.dinnerinthesky.com, s tim da na mjesto događanja gosti moraju doći najkasnije 30 minuta prije vremena njihove rezervacije, u protivnom ona će biti otkazana. Kod toga gosti trebaju imati na umu da se moraju primjereno odjenuti, jer na 50 metara visine vjetar može biti jači nego na tlu, pri čemu sigurnost gostiju nije upitna.

U ovom nesvakidašnjem događanju, koje se s oduševljenjem prihvaća svugdje u svijetu, kao originalan proizvod razvio je Events in the Sky, a sada će u njemu moći uživati stanovnici i gosti Zagreba. Zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, jer za to se ekskluzivno događanje uvijek traži mjesto više.

02.06.2014.